بسیاری از مردم نگاه می کنند ولی عده کمی از آنها میبینند .

آندره کرتز

چگونه خوش عکس باشیم

دفعات بازدید: 262

این روزها «خوش عکسی» برای خیلی ها یک دغدغه و خواسته بزرگ است. جوانان و نوجوانان به هر دری می زنند که خوش عکس به نظر برسند.

ظهور شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک، گوگل پلاس و اینستاگرام نیز در این موضوع بسیار تاثیرگذار بوده و تب خوش عکسی را در میان جوانان داغ تر کرده است. کافیست نگاهی به عکس های به اشتراک گذاشته شده در فیسبوک و شبکه های اجنماعی موبایلی مانند وایبر بیندازید تا متوجه مسابقه ماراتنی که برای خوش عکسی و «پسندیده شدن» در بین جوانان (خصوصا خانم ها) راه افتاده بشوید.

بسیاری از همین افراد هم به اصطلاح از هول حلیم به دیگ می افتند و برای خوش عکس شدن، انواع و اقسام جراحی ها را روی خود انجام می دهند. آنقدر که در بعضی موارد، چهره شخص بکلی تغییر می کند و حتی نزدیکانشان هم تا چند وقت با چهره جدید، احساس غریبی می کنند!

کم نیستند آقایانی که معتقدند که «جدیدا چهره اکثر خانم ها مصنوعی شده و به لحاظ ساختار کلی چهره، تقریبا همه شبیه هم شده اند». یکسان شدن ظاهر بینی، به طرز عجیبی باعث شبیه شدن جهره ها به همدیگر می شود که توضیح علت آن از بحث ما خارج است..
اما واقعا برای خوش عکسی دستور العمل بهتری وجود دارد؟ روشی که بدون از دست رفتن «اصالت چهره» و بدون درد و خونریزی و هزینه های آنچنانی ما را خوش عکس نماید؟!
اجازه دهید «مثلث خوش عکسی» را به شما معرفی کنیم. 3 ضلع این مثلث عبارت است از :
_  عکاس خوب
_  دوربین خوب
_  چهره مناسب

عکاس خوب : یک عکاس خوب و باتجربه تقریبا به اندازه یک جراح خوب، اعتبار دارد! یکی از مهارت های عکاسان حرفه ای، چهره بشاش و آرام آنهاست. همین موضوع باعث آرامش سوژه و بهتر شدن عکس ها می شود.
پس آستین ها را بالا بزنید و یک عکاس خوب دست و پا کنید. فقط مراقب باشید که برای یک عکس، گوشتان را نبرند و با جیب خالی به خانه برنگردید!!
دوربین خوب : دوربین باکیفیت تقریبا همه جا در دسترس است. در آتلیه ها از دوربین های حرفه ای استفاده می شود. حتی دوربین های کامپکت بدون آینه و کامپکت های حرفه ای (مانند سری G کنون) هم بسیار با کیفیت و قابل اعتمادند. با یک دوربین مناسب، استفاده از 3 پایه و رعایت اصول عکاسی، می توان عکس های مناسبی گرفت.
چهره مناسب : بیشتر ما از چهره خود در عکس ها راضی نیستیم. چرا بعضی ها خوش عکس هستند و بعضی ها حتی با داشتن چهره موجه، در عکس خیلی خوب به نظر نمی رسند؟

واقعیت این است افراد خوش عکس، آگاهانه با نا آگاهانه چند نکته مهم را رعایت می کنند. اصولی بسیار ساده و ابتدائی که برای شما بازگو می کنیم :

علت اصلی اینکه بعضی افراد در عکس ها خیلی خوب به نظر نمی رسند، راحت نبودن آنهاست. یک نفس عمیق بکشید، نفس خود را در سینه حبس نکنید.

عضلات صورت خود را شل کنید و با یک لبخند به چهره خود درخششی طبیعی بدهید. یادتان باشد که به زور لبخند نزنید، اگر احساسی مصنوعی از خود بروز دهید به عکس خود آن حالت مصنوعی را اضافه کرده اید.

اگر به هر دلیلی نمی توانید ریلکس باشید، کافیست این حقه ساده را بکار بگیرید. به یک شخص یا اتفاق دوست داشتنی و بامزه فکر کنید، بدن و چهره شما از احساسات شما تاثیر می پذیرد.
بعد از دیدن عکسی که در این وضعیت گرفته اید، متوجه می شوید لبخندی زیبا و طبیعی تحویل لنز دوربین داده اید!

فراموش نکنید که بهترین و مناسب ترین آرایش برای یک عکس، لبخند است.

سر خود را کمی به سمت بالا متمایل کنید

ین کار 2 حسن دارد ; اول اینکه احساسی مثبت از چهره شما ارائه می دهد. در غیر این صورت ممکن است عکس زیبا شود، اما از احساس مثبت خبری نخواهد بود!

دوم اینکه از افتادن سایه در چانه شما جلوگیری می کند بخصوص اگر فردی لاغر باشید.

 به نور آتلیه عادت کنید

برای یک عکس مناسب از چهره، باید نور کافی به صورت سوژه بتابد. در آتلیه ها از رفلکتور ها یا منعکس کننده هایی که ایجاد درخشندگی نمی کنند استفاده می شود.

نور زیادی که به صورت می تابد، چشم را آزار می دهد و واکنش طبیعی هر کسی در این حالت اخم کردن است. چون هنوز چشم ها به این نور عادت نکرده اند. برای اینکه چشمان شما به نور عادت کند باید مدتی در این محیط باشید و پس از اینکه چشمانتان به نور محیط عادت کرد، عکس بگیرید.

عکاس ها نیز باید توجه کنند که نور هایی که از روبرو و بغل می تابند را خیلی به صورت فرد نزدیک نکنند تا سوژه در آرامش بیشتری باشد.

خوش عکس باشید..